Lisansüstü Programları Tanıtım Günü

*Etkinlik kapsamında, Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü tanıtımı 25 Nisan 13.00-13.40 arasında Doç. Dr. Esin Öztürk Işık tarafından gerçekleştirilecektir.

Boğaziçi Üniversitesi lisansüstü ve doktora programlarıyla tanışmak isteyen tüm adayları bekliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanıtım Günü 25 Nisan 2021'de düzenleniyor.

Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde sunulan Yüksek Lisans ve Doktora programları 2 Mayıs 2021, Pazar günü düzenlenecek çevrimiçi etkinlikte tanıtılacak. Boğaziçi Üniversitesi’ni tanımak isteyen adaylar, katılmak istedikleri programlar hakkında detaylı bilgi alabilecekler.

Etkinlik kapsamında Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü, Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü, Çevre Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü programlarının tanıtımları yapılacak. Adaylar etkinlikte Yüksek Lisans, Doktora Programları ve İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları hakkında merak ettikleri soruları yöneltebilecek ve lisansüstü programlarının yanı sıra, akademik hayat ve kariyer planlarıyla ilgili de bilgi alabilecekler.

2 Mayıs 2021 Pazar günü gerçekleşecek programda tanıtım sunumları ve seminerler yer alacak. Seminerler sırasında ayrıca, 12.00-17.30 saatleri arasında, Bilgilendirme Odası-Help Desk'e soru iletilebilecek. Gelen sorular Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yanıtlanacak.

Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanıtım Günü - Graduate Programs Open Day 2021'e katılmak isteyen adaylar aşağıdaki linkteki formu doldurarak katılımcı olabilir.

Etkinliğe kayıt formu (Registration form for the event)

Detaylı bilgi için adaylar sayfası

Candidates' webpage for further information

BÜ Etkinlik takvimi (BOUN Events calendar)