Funding and Support Information for MSc and PhD Applicants - Yüksek Lisans ve Doktora Adayları İçin Destek İmkanları

Boğaziçi Üniversitesi, Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü, 2017-2018 eğitim yılları için yüksek motivasyonu olan ve başarılı Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine çeşitli ekonomik/akademik destekler verecektir:

Yurt

- 10 öğrenci için yeni yurt imkanı sağlanacaktır.

- Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Yurdu 2017 sonundan itibaren Kandilli Kampüste hizmete girmiştir.

Bursiyer ve Araştırma Görevlisi Pozisyonları

- BÜ-BME öğretim üyelerinin hali hazırda yeni desteklenen ve yürümekte olan projeleri (TÜBİTAK vd.) bütçelerinden toplam 8 yeni lisans üstü burs verilecektir.

- BÜ-BME öğretim üyelerinin planlanan (hali hazırda önerilmiş ve yıl içinde tamamlanıp önerilecek) projeleri (TÜBİTAK ve BAP) bütçelerinden  toplam 25 yeni lisans üstü burs verilmesi hedeflenmiştir.

- Desteklenen projeler, güncel ve aktif çalışma konuları ve araştırma olanakları anlamı taşımaktadır. Bursların projelere dağılımı ve proje yürütücüleri için BME öğretim üyeleriyle görüşülmelidir.

- YÖK 100/2000 Doktora Bursu programı ile 17 BME öğrencisi desteklenmektedir. Önümüzdeki dönem, 10 kadar Doktora öğrencisine yeni burs verilmesi beklenmektedir.

- BÜ-BME’nin 3 Araştırma Görevlisi kadrosunu ilan etmesi planlanmıştır.

Yurt dışı araştırma olanağı

- BÜ BME öğretim üyelerinin uluslar arası işbirlikleri ve Erasmus değişim programları kapsamında 5 öğrenci için yurt dışı araştırma olanağı bulunmaktadır.

Important information for applicants - Adaylar için önemli bilgiler

See the procedures that are highly relevant for new PhD and MSc applicants to the Institute of Biomedical Engineering using the links below:

Enstitümüzün yeni başvuran Doktora ve Yüksek Lisans adayları için dikkat çekmek istediği uygulamar için aşağıdaki linkleri kullanınız: